Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Moderatör Başvuruları

5 posters
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Moderatör Başvuruları Empty
MesajKonu: Moderatör Başvuruları   Moderatör Başvuruları Icon_minitimePerş. Mayıs 03, 2007 9:10 pm

Forumumuz her geçen gün gelişmeye devam ediyor.Bu nedenle forumumuzun bazı bölümlerinde moderatörlük yapmak isteyen çalışma arkadaşları arıyopruz.

Moderatör Olmak İsteyenler;

Deneyimli Olmanız,
Grafik vb Şeyleri Bilmeniz,
Online Sürenizin En Az 4 Saat Olması Gerekmektedir...

Yukarıdaki Bilgiler Varsa Moderatör Olabilmek İçin Bu Başlık Altından Mesaj Yollayın

Eğer bu şartlara sahip değilseniz,bu başlık altından çalışma stilinizi yazabilirsiniz.

En son tarafından Cuma Mayıs 11, 2007 4:33 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
http://kurtlarvadisi-pusu.tr.cc
by_emre24
Yeni Üye
Yeni Üye
by_emre24

MesajKonu: Geri: Moderatör Başvuruları   Moderatör Başvuruları Icon_minitimePerş. Mayıs 10, 2007 12:29 am

Edit by Admin

Deneme Moderatörlük verilmiştir.Uygun görüldüğü taktirde moderatör seviyesine yükseltileceksiniz.Başarılar.....
Baron
Moderator
Moderator
Baron

MesajKonu: Geri: Moderatör Başvuruları   Moderatör Başvuruları Icon_minitimePerş. Mayıs 10, 2007 2:24 pm

kendi uploadlarım var.Kurtlar Vadisi Pusu Full bölümlere moderatör olmak istiyorum.

Modaratörlük verilmiştir.Paylaşımlarınızı bekliyoruz.
by_abdullah
Süper Moderatör
Süper Moderatör
by_abdullah

MesajKonu: hosgeldiniz   Moderatör Başvuruları Icon_minitimePerş. Mayıs 10, 2007 3:00 pm

by_emre-baron kardeşlerim sitemize moderatörlügünüz hayırlı olsun
http://www.kurtlarvadisi-pusu.tr.cc/
eleman67
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajKonu: Geri: Moderatör Başvuruları   Moderatör Başvuruları Icon_minitimePerş. Mayıs 10, 2007 11:13 pm

Türkiyeninen geniş ailesinde smod lul adminlik yaptım.forum admini benimle bağlantıya geçebilir mi?

arkadaşlar bu başlık altından ben şurda adminlik yaptım ben burda moderatörlük yaptım gibi mesajlar yollamayın.Yapabileceğinzi işleri yollayın.Paylaşım yapın...
by_emre24
Yeni Üye
Yeni Üye
by_emre24

MesajKonu: Geri: Moderatör Başvuruları   Moderatör Başvuruları Icon_minitimeC.tesi Mayıs 12, 2007 7:24 pm

Deneme moderatörlüğünüz iptal edilmiştir.Bu başlık altından yapı*** tüm başvurularınız reddedilecektir.Ancak forum için bir şeyler yaparsanız forum heyetimiz tarafından başvurunuz değerlendirilebilir.

Saygılarımla,Admin

Moderatör Başvuruları
1 sayfadaki 1 sayfası