Admin Admin
Mesaj Sayısı : 47 Yaş : 38 Localisation : Kurtlar Vadisi Kayıt tarihi : 03/05/07
| Konu: Moderatör Başvuruları Perş. Mayıs 03, 2007 9:10 pm | |
| Forumumuz her geçen gün gelişmeye devam ediyor.Bu nedenle forumumuzun bazı bölümlerinde moderatörlük yapmak isteyen çalışma arkadaşları arıyopruz.
Moderatör Olmak İsteyenler;
Deneyimli Olmanız, Grafik vb Şeyleri Bilmeniz, Online Sürenizin En Az 4 Saat Olması Gerekmektedir...
Yukarıdaki Bilgiler Varsa Moderatör Olabilmek İçin Bu Başlık Altından Mesaj Yollayın
Eğer bu şartlara sahip değilseniz,bu başlık altından çalışma stilinizi yazabilirsiniz.
En son tarafından Cuma Mayıs 11, 2007 4:33 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
by_emre24 Yeni Üye
| Konu: Geri: Moderatör Başvuruları Perş. Mayıs 10, 2007 12:29 am | |
| Edit by Admin
Deneme Moderatörlük verilmiştir.Uygun görüldüğü taktirde moderatör seviyesine yükseltileceksiniz.Başarılar..... | |
|
Baron Moderator
Mesaj Sayısı : 14 Localisation : KVP.NET.TC Kayıt tarihi : 07/05/07
| Konu: Geri: Moderatör Başvuruları Perş. Mayıs 10, 2007 2:24 pm | |
| kendi uploadlarım var.Kurtlar Vadisi Pusu Full bölümlere moderatör olmak istiyorum.
Modaratörlük verilmiştir.Paylaşımlarınızı bekliyoruz. | |
|
by_abdullah Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 115 Yaş : 36 Localisation : Kurtlar Vadisi Kayıt tarihi : 03/05/07
| Konu: hosgeldiniz Perş. Mayıs 10, 2007 3:00 pm | |
| by_emre-baron kardeşlerim sitemize moderatörlügünüz hayırlı olsun | |
|
eleman67 Yeni Üye
| Konu: Geri: Moderatör Başvuruları Perş. Mayıs 10, 2007 11:13 pm | |
| Türkiyeninen geniş ailesinde smod lul adminlik yaptım.forum admini benimle bağlantıya geçebilir mi?
arkadaşlar bu başlık altından ben şurda adminlik yaptım ben burda moderatörlük yaptım gibi mesajlar yollamayın.Yapabileceğinzi işleri yollayın.Paylaşım yapın... | |
|
by_emre24 Yeni Üye
| Konu: Geri: Moderatör Başvuruları C.tesi Mayıs 12, 2007 7:24 pm | |
| Deneme moderatörlüğünüz iptal edilmiştir.Bu başlık altından yapı*** tüm başvurularınız reddedilecektir.Ancak forum için bir şeyler yaparsanız forum heyetimiz tarafından başvurunuz değerlendirilebilir.
Saygılarımla,Admin | |
|